Autor:

Francouzská zeleninová polévka

25 minut PT0H25M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Máslo 1 lžíce
Mrkev 3 ks
Pórek 1 ks
Brambory 1 kg
Voda 3 hrnek
Cukr  
Pepř mletý  
Sůl  
Smetana 1 kelímek

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na másle osmažíme nakrájený pórek a mrkev. Přidáme oloupané a nakrájené brambory, vodu, cukr, sůl, pepř a uvarime doměkka. Těsně před podáváním přidáme smetanu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Francouzská zeleninová polévka

Komentáře

  1. Mirka   20.10.2011 | 7:44 | reagovat |

    :-( chtela bych umet na lzici masla osmazit tolik zeleniny O:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web