Francouzská zálivka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 50
      g hořčice plnotučná
    • 1
      lžíce ocet
    • 2
      lžíce slunečnicový olej
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hořčici rozmícháme s octem v hladkou směs, po kapkách vešleháváme olej a šleháme dále, až zálivka je hladká. Dochutíme ji solí a pepřem. Suroviny můžeme také rozšlehat v mixéru. Hned ji použijeme.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jirka
    Jirka |

    23. 4. 2006 13:10

    Místo slunečnicového jsem přidal kvalitní olivový olej a použil na salát z rajčat, okurek a ledového salátu.Zálivka nádherně obalila zeleninu a jako příloha k vepřovým biftečkům to bylo opravdu výborné.