Autor:

Francouzská zálivka

Snadné
Ingredience
Hořčice plnotučná 50 g
Ocet 1 lžíce
Slunečnicový olej 2 lžíce
Pepř mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Hořčici rozmícháme s octem v hladkou směs, po kapkách vešleháváme olej a šleháme dále, až zálivka je hladká. Dochutíme ji solí a pepřem. Suroviny můžeme také rozšlehat v mixéru. Hned ji použijeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Komentáře k receptu: Francouzská zálivka

Komentáře

  1. Jirka   23.04.2006 | 13:10 | reagovat |

    Místo slunečnicového jsem přidal kvalitní olivový olej a použil na salát z rajčat, okurek a ledového salátu.Zálivka nádherně obalila zeleninu a jako příloha k vepřovým biftečkům to bylo opravdu výborné.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web