Autor:

Francouzská zálivka

Snadné
Ingredience
Hořčice plnotučná 50 g
Ocet 1 lžíce
Slunečnicový olej 2 lžíce
Pepř mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Hořčici rozmícháme s octem v hladkou směs, po kapkách vešleháváme olej a šleháme dále, až zálivka je hladká. Dochutíme ji solí a pepřem. Suroviny můžeme také rozšlehat v mixéru. Hned ji použijeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Komentáře k receptu: Francouzská zálivka

Komentáře

  1. Jirka   23.04.2006 | 13:10 | reagovat |

    Místo slunečnicového jsem přidal kvalitní olivový olej a použil na salát z rajčat, okurek a ledového salátu.Zálivka nádherně obalila zeleninu a jako příloha k vepřovým biftečkům to bylo opravdu výborné.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web