Autor:

Francouzská specialita z Alp Tartiflette

Střední
Ingredience
Brambory 1/2 kg
Šunka
Nebo slanina
150 g
Hermadůr 1 ks
Cibule
Větší
1 ks
Česnek 2 stroužek
Ledový salát  
Rajčata 2 ks
Paprika 1 ks
Zálivka
Hořčice plnotučná
Nebo francouzská hořčice
 
Balzamikový ocet  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

V papiňáku nejdříve lehce na másle nebo olivovém oleji osmažte cibuli nakrájenou na půlkroužky a česnek na plátky, přidejte šunku, pak brambory nakrájené na kolečka (není nutné je ani loupat), osolte, dobře promíchejte a ihned uzavřete pokličkou. Počkejte, až papiňák začne pískat, pak vařte cca 3-5 minut (opravdu bez přidání vody).

Mezitím připravte zeleninový salát, rozdělte ho na talíře a polijte zálivkou, na to navrstvíte hotové brambory a pokladete plátky Hermadůru, který se na horkých bramborách mírně rozteče.

Je to rychlé, jednoduché a u nás velmi oblíbené jídlo!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Francouzská specialita z Alp Tartiflette

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web