Autor:

Francouzská krevetová polévka

Snadné
Ingredience
Krevety 200 g
Mrkev 1 ks
Cibule 1 ks
Kopr  
Máslo  
Sůl  
Pepř mletý  
Víno 2 dl
Mléko 1 l
Citron 1 plátek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Polévky, Rybí

Uvařené krevety oloupeme. Necháme dusit v hrnci na másle nahrubo nakrájenou mrkev, cibuli a slupky od krevet. Jakmile mrkev bude měkká přidáme víno, vodu, sůl, pepř a kopr a necháme vařit půl hodinky. Poté polévku scedíme do jiného hrnce. Takže zbytky vyhodíme. Přidáme mléko a plátek citronu a necháme ještě vařit 15 minut.
Maso od krevet se přidává až přímo do talíře.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Francouzská krevetová polévka

Komentáře

  1. elenka   06.01.2008 | 14:51 | reagovat |

    no to mate pravdu..chybicka..moc se omlouvam :)

  2. Daniella O.   04.01.2008 | 17:19 | reagovat |

    Elenko, poproste Kucharku on- line o upravu v zadani. Myslim, ze tam patri 2 dcl vina a 1 l mleka, ale autorkou jste Vy a ja se mozna mylym. Jinak recept vypada velice dobre.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web