Francouzská krevetová polévka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g krevety
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks cibule
    • kopr
    • máslo
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      dl víno
    • 1
      l mléko
    • 1
      plátek citron

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvařené krevety oloupeme. Necháme dusit v hrnci na másle nahrubo nakrájenou mrkev, cibuli a slupky od krevet. Jakmile mrkev bude měkká přidáme víno, vodu, sůl, pepř a kopr a necháme vařit půl hodinky. Poté polévku scedíme do jiného hrnce. Takže zbytky vyhodíme. Přidáme mléko a plátek citronu a necháme ještě vařit 15 minut.
2
Maso od krevet se přidává až přímo do talíře.
Zařazení: Maso Polévky Rybí

Komentáře k receptu

  • elenka
    elenka |

    6. 1. 2008 14:51

    no to mate pravdu..chybicka..moc se omlouvam :)

  • Daniella O.
    Daniella O. |

    4. 1. 2008 17:19

    Elenko, poproste Kucharku on- line o upravu v zadani. Myslim, ze tam patri 2 dcl vina a 1 l mleka, ale autorkou jste Vy a ja se mozna mylym. Jinak recept vypada velice dobre.