Autor:

francouzská cibulačka III.

Snadné
Ingredience
Cibule
velkých
6 ks
Hladká mouka 2 lžíce
Koňak 2 lžíce
Bílé víno 3 dl
Maggi
kostky Karpatského bujonu
2 ks
Sýr 150 g
Sůl  
Pepř mletý  
Veka 1/2 ks
Voda 1 l

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Cibuli nakrájíme na tenké plátky a dozlatova osmažíme na másle. Zaprášíme moukou, zalijeme vývarem z MAGGI Karpatského bujónu, vínem, koňakem a osolíme. Asi po 5 minutách vaření odstavíme, nalijeme do zapékacích misek, navrch dáme plátek veky, posypeme sýrem a necháme 10 minut zapéct.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Kaštanová krémová polévka Lednová hostina s rodinou Články z

Komentáře k receptu: francouzská cibulačka III.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web