francouzská cibulačka III.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      ks cibule velkých
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 2
      lžíce koňak
    • 3
      dl bílé víno
    • 2
      ks maggi kostky Karpatského bujonu
    • 150
      g sýr
    • sůl
    • pepř mletý
    • 0,5
      ks veka
    • 1
      l voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájíme na tenké plátky a dozlatova osmažíme na másle. Zaprášíme moukou, zalijeme vývarem z MAGGI Karpatského bujónu, vínem, koňakem a osolíme. Asi po 5 minutách vaření odstavíme, nalijeme do zapékacích misek, navrch dáme plátek veky, posypeme sýrem a necháme 10 minut zapéct.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.