Autor:

Fofr kuře Apetit

Střední
Ingredience
Anglická slanina
nakrájená na nudličky
6 plátek
Kuřecí maso
prsa (nakrájené na nudličky)
4 ks
Pórek
(2-3 malé) nakrájené na kolečka
3 ks
Hladká mouka 2 lžíce
Drůbeží vývar
400-500
500 ml
Hořčice kremžská 2 lžíce
Zakysaná smetana 4 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží, Uzeniny

Slaninu osmahneme na oleji, přidáme maso a smažíme do zlatova. Přisypeme pórek a smažíme cca 5 minut. Pak zaprášíme moukou a zalijeme vývarem. Přidáme hořčici a smetanu a necháme mírně přejít varem. Krásně to zhoustne. Osolíme, opepříme.

Příloha: Pečené brambory, rýže nebo i těstoviny.
Podle časopisu Apetit.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3+
3.5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 3+ (hodnoceno 2x)
Pečená kachna po savojsku Recept na víkend: Pečená kachna po savojsku Články z

Komentáře k receptu: Fofr kuře Apetit

Komentáře

  1. linda   06.08.2016 | 15:14 | reagovat | závadný

    Velká spokojenost, moc chutnalo :) zajímavá kombinace slaniny a kuřecího masa, masíčko je šťavnaté, neměla jsem pórek, tak jsem dala cibulku a i tak to bylo moc dobré.... :-)

  2. Nikk   30.11.2011 | 14:00 | reagovat | závadný

    Dnes jsem dělala k obědu a přítel se pomalu vrhl i na talíř. LUXUSNÍÍ :) dávám za 1. Dělala jsem to s rýží a opravdu vyníkající.

  3. Katarina Holenkova   26.03.2008 | 13:10 | reagovat | závadný

    No tak ja som moc nadsena nebola,ale priatel sa olizoval az za usami...A kedze varim pre neho,tak mozem len chvalit.To moje zlato je totiz moc rozmaznane kuchynou svojej mamky,takze najst nieco,co mu chuti je umenie!!! :)) Dakujem

  4. Barča   27.12.2006 | 8:00 | reagovat | závadný

    Vyzkoušeno - nezbylo nic. Kombinace smetany a kremžské hořčice nám moc chutnala. Za 1.

  5. Ifuška   20.12.2006 | 12:24 | reagovat | závadný

    Bezva nápad, vyzkouším. Teď jím chleba s paštikou, tak se mi sbíhají sliny na to maso.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web