Autor:

Florentinské hovězí

Snadné
Ingredience
Hovězí maso 500 g
Slanina 100 g
Česnek 4 stroužek
Ocet 2 lžíce
Bílé víno 3 dl
Zázvor  
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso naklepeme, osolíme a potáhneme slaninou a česnekem. V kastrolu rozpálíme kousek másla, vložíme maso přilijeme 2 lžíce octa, 3 lžíce vína, trochu horké vody, zázvor a dusíme do měka. Potom šťávu lehce zaprášíme solamylem, přecedíme a přidáme zbytek vína.

Podáváme z rýží špagetami nebo brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pikantní pečený bůček Tip na víkend: Oblíbené vepřové maso Články z

Komentáře k receptu: Florentinské hovězí

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web