Florentinské hovězí

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g hovězí maso
    • 100
      g slanina
    • 4
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce ocet
    • 3
      dl bílé víno
    • zázvor
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme, osolíme a potáhneme slaninou a česnekem. V kastrolu rozpálíme kousek másla, vložíme maso přilijeme 2 lžíce octa, 3 lžíce vína, trochu horké vody, zázvor a dusíme do měka. Potom šťávu lehce zaprášíme solamylem, přecedíme a přidáme zbytek vína.
2
Podáváme z rýží špagetami nebo brambory.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.