Fillo těsto

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg polohrubá mouka
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      sklenice voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Přísady vymícháme a necháme odpočinout 20-30 minut. Potom použijeme na přípravu jídel.
Zařazení: Pokrmy Z mouky/obilovin

Komentáře k receptu

  • Jarka z Bratislavy
    Jarka z Bratislavy |

    28. 11. 2005 18:49

    Konečne som sa dopracovala k receptu na toto cesto.Pan Jarčušková, mohli by ste povedať o tomto ceste viac? Napr. odkiaľ recept je, či sa má vyvaľkať ako na štrúdlu tenko, či sa môže aj mraziť atď. ďakujem.

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    24. 11. 2005 12:26

    Fillo cesto je polotovar, recepty na jeho použitie nasledujú. Len zápasím s časom.

  • Anonym
    Anonym |

    24. 11. 2005 11:23

    Chi chi, já jsem při přečtení si jména autorky napjatě čekala na pokračovando, neb mi bylo jasné, že nějaké moc mňam bude :-)))

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    24. 11. 2005 09:06

    Recepty na použití fillo těsta budou přidány dnes.

  • Lidka Kábrtová
    Lidka Kábrtová |

    24. 11. 2005 07:57

    Já ale vůbec netuším, k čemu a jak se fillo těšto používá a co se s ním má dělat dál....Lze podrobnější návod?

  • Anonym
    Anonym |

    24. 11. 2005 05:18

    Ja jsem to nepochopila. Co to ma byt za recept?