Filety s arašídy a kreolskou omáčkou

moje hodnocení:

4,2

hodnotilo: 5
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Na omáčku
    • 0,5
      ks majonéza
    • 1
      ks nakládané okurky nastrouhaná
    • 0,5
      ks citronová šťáva
    • 0,3
      ks hořčice
    • tabasco-chilli několik kapek
    • 4
      plátek ryba á 200g
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce paprika
    • 1
      hrnek hladká mouka
    • 3
      ks vejce rozšlehané
    • 1
      hrnek arašídy jemně nasekané pražené
    • rostlinný olej na smažení
    • citron na ozdobení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V misce smícháme ingredience na omáčku a dáme ji vychladit. Smícháme sůl, pepř, papriku a v této směsi obalíme (posypeme) porce ryby. Ty pak obalíme v mouce, vejcích a arašídech a na rozpáleném oleji osmažíme z obou stran dozlatova a křupava. Podáváme s vychlazenou omáčkou a dílky citronu.
2
Příloha: hranolky, krokety, brambory
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Milky_rasta
    Milky_rasta |

    9. 12. 2014 09:05

    Na takto připravených rybách si pochutnali i lidé co ryby nejedí :) doporučuji s hranolkami

  • ladka stafl
    ladka stafl |

    31. 5. 2010 10:39

    Fakt provokace, ale výborná ;-))