Autor:

Filety na víně a cibuli

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kapří filety
- nebo ze štiky, tresky....
800 g
Mléko  
Sůl  
Hladká mouka
na obalení
 
Mletá paprika
1 + 1 =
2 lžička
Cibule 3 ks
Citron
- bio
1 ks
Olej 4 lžíce
Máslo 3 lžíce
Přírodní bílé víno 200 ml
Snítka tymiánu  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Rybí filety omyjeme, pokrájíme na porce, dáme do misky a zalijeme mlékem. Necháme cca hodinu odležet, pak je vyjmeme, osušíme, osolíme a obalíme v malém množství hladké mouky smíchané se sladkou a pálivou paprikou.
Porce kapra osmažíme na oleji z obou stran, pak je naskládáme do pekáčku. Porce filet zasypeme cibulí pokrájenou na slabá kolečka, zakapeme rozpuštěným máslem, na každou porci dáme pár lístečků tymiánu a kolečko citronu. Podlijeme vínem, vložíme do předehřáté trouby na 180 stupňů a pečeme podle druhu ryby 15-20 minut. Během pečení přelijeme výpekem.

Porce ryby přelijeme na talíři omáčkou vzniklou z cibulí a podáváme nejlépe s bramborovou přílohou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Kaštanová krémová polévka Lednová hostina s rodinou Články z

Komentáře k receptu: Filety na víně a cibuli

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy? Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?
Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web