Autor:

Filety na víně a cibuli

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kapří filety
- nebo ze štiky, tresky....
800 g
Mléko  
Sůl  
Hladká mouka
na obalení
 
Mletá paprika
1 + 1 =
2 lžička
Cibule 3 ks
Citron
- bio
1 ks
Olej 4 lžíce
Máslo 3 lžíce
Přírodní bílé víno 200 ml
Snítka tymiánu  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Rybí filety omyjeme, pokrájíme na porce, dáme do misky a zalijeme mlékem. Necháme cca hodinu odležet, pak je vyjmeme, osušíme, osolíme a obalíme v malém množství hladké mouky smíchané se sladkou a pálivou paprikou.
Porce kapra osmažíme na oleji z obou stran, pak je naskládáme do pekáčku. Porce filet zasypeme cibulí pokrájenou na slabá kolečka, zakapeme rozpuštěným máslem, na každou porci dáme pár lístečků tymiánu a kolečko citronu. Podlijeme vínem, vložíme do předehřáté trouby na 180 stupňů a pečeme podle druhu ryby 15-20 minut. Během pečení přelijeme výpekem.

Porce ryby přelijeme na talíři omáčkou vzniklou z cibulí a podáváme nejlépe s bramborovou přílohou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)
Tomatové velouté Sváteční pohoštění Články z

Komentáře k receptu: Filety na víně a cibuli

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web