Filé zapečené s bramborem

Střední
Ingredience
Rybí file  
Brambory  
Celer  
Pórek  
Žampiony  
Sůl  
Kmín  
Paprika - sladká
mletá
 
Zakysaná smetana  
Grilovací koření  
Eidam sýr  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Brambory oškrabeme a nakrájíme je na plátky silné asi 1 cm. Dáme je do vymazaného pekáče, posolíme, pokmínujeme a přidáme trochu mleté papriky a promícháme. Dáme je do trouby (180 °C) péct na 20-30 min.

Když jsou brambory měkké, položíme na ně filé, které jsme předtím osolili a pokapali citronovou šťávou. Filé pečeme 10-20 minut. Mezitím nakrájíme pórek, celer nastrouháme na hrubém struhadle, slijeme žampiony a vše malinko osmažíme na ojeli.

Zalijeme kysanou smetanou, přidáme trochu grilovacího koření, soli a pepře. Směs dáme na filé a zasypeme nastrouhaným sýrem, který necháme v troubě rozpustit a zrůžovět.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Filé zapečené s bramborem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web