Filé v kokosovém kabátku

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g rybí file
    • 100
      g kokos
    • 600
      g celer
    • 3
      ks banány
    • 200
      ml smetana ke šlehání
    • 3
      lžíce máslo
    • 1
      ks citron
    • 1
      ks žloutek
    • kari
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filé osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme 5 minut odležet. Na suché pánvi opražíme do růžova kokos, necháme vychladnout, přimícháme žloutek a lžíci citronové šťávy. Ve směsi obalíme filé. Celer nakrájíme na tenké plátky a povaříme ve slané vodě do měkka. Na kolečka nakrájené banány opečeme na másle. Vymazaný pekáč obložíme celerem a banánem, zalejeme smetanou s kari. Na vrch rozložíme obalené filé. Rybu dáme zapéct do trouby asi na 20-30 minut. Podáváme s brambory.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Radoslav Ivanic
    Radoslav Ivanic |

    1. 7. 2006 19:46

    Jedlo je dobre,s exotickou chutou,ale miesto smotany by som skor pridal kokosove mlieko.so smotanou je to trochu chutovo fadne.alebo pridajte trosku hnedeho cukru.Ink vyborne.