Autor:

Filé s dobrou omáčkou

Snadné
Ingredience
Filety 1 balíček
Brambory  
Koření na ryby  
Paprika
nejlépe od každé barvy jednu
3 ks
Rajčata  
Okurka  
Kečup - jemný
(místo zeleniny můžete použít lečo)
 
Polohrubá mouka  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Plech vymastíme olejem a posypeme kořením na ryby nejprve na plech a pak ještě rybu. Rybu rozpůlíme na 1/2. Vložíme na cca 30 minut do trouby. Zeleninu nakrájíme, podlijeme vodou a vaříme do změknutí, přidáme kečup. (Hotové lečo pouze povaříme). Pak rozmícháme trochu vody s polohrubou moukou a směs zahustíme, krátce povaříme.
Podáváme s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Filé s dobrou omáčkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web