Autor:

Filé s dobrou omáčkou

Snadné
Ingredience
Filety 1 balíček
Brambory  
Koření na ryby  
Paprika
nejlépe od každé barvy jednu
3 ks
Rajčata  
Okurka  
Kečup - jemný
(místo zeleniny můžete použít lečo)
 
Polohrubá mouka  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Plech vymastíme olejem a posypeme kořením na ryby nejprve na plech a pak ještě rybu. Rybu rozpůlíme na 1/2. Vložíme na cca 30 minut do trouby. Zeleninu nakrájíme, podlijeme vodou a vaříme do změknutí, přidáme kečup. (Hotové lečo pouze povaříme). Pak rozmícháme trochu vody s polohrubou moukou a směs zahustíme, krátce povaříme.
Podáváme s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Šťavnaté hruškové speciality - 1. díl Články z

Komentáře k receptu: Filé s dobrou omáčkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web