Filé po Oregonsku

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 750
      g rybí file
    • 100
      g hladká mouka
    • sůl
    • mletá paprika
    • 60
      g máslo
    • 2
      dl kyselá smetana 1 až 2
    • 90
      g slanina
    • 1
      šálek strouhanka
    • 80
      g parmazán Nebo ementál

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filé osolíme a obalíme v mouce promíchané s paprikou. V jedné vrstvě je vložíme na pekáč vymazaný 40g másla a zalijeme smetanou, až je filé téměř pokryto. Na filé položíme tenké plátky slaniny a pečeme půl hodiny v mírné troubě.
2
Potom sejmeme slaninu, filé posypeme strouhankou smíchanou se strouhaným sýrem a prudce dozlatova dopečeme. Podáváme s opečenou slaninou, zeleninovým
3
salátem a brambory.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.