Autor:

Filé po Oregonsku

Střední
Ingredience
Rybí file 750 g
Hladká mouka 100 g
Sůl  
Mletá paprika  
Máslo 60 g
Kyselá smetana
1 až 2
2 dl
Slanina 90 g
Strouhanka 1 šálek
Parmazán
Nebo ementál
80 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filé osolíme a obalíme v mouce promíchané s paprikou. V jedné vrstvě je vložíme na pekáč vymazaný 40g másla a zalijeme smetanou, až je filé téměř pokryto. Na filé položíme tenké plátky slaniny a pečeme půl hodiny v mírné troubě.

Potom sejmeme slaninu, filé posypeme strouhankou smíchanou se strouhaným sýrem a prudce dozlatova dopečeme. Podáváme s opečenou slaninou, zeleninovým
salátem a brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Mazanec Velikonoční recepty: mazanec, jehněčí, jidáše a další dobroty Články z

Komentáře k receptu: Filé po Oregonsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web