Autor:

Filé po Oregonsku

Střední
Ingredience
Rybí file 750 g
Hladká mouka 100 g
Sůl  
Mletá paprika  
Máslo 60 g
Kyselá smetana
1 až 2
2 dl
Slanina 90 g
Strouhanka 1 šálek
Parmazán
Nebo ementál
80 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filé osolíme a obalíme v mouce promíchané s paprikou. V jedné vrstvě je vložíme na pekáč vymazaný 40g másla a zalijeme smetanou, až je filé téměř pokryto. Na filé položíme tenké plátky slaniny a pečeme půl hodiny v mírné troubě.

Potom sejmeme slaninu, filé posypeme strouhankou smíchanou se strouhaným sýrem a prudce dozlatova dopečeme. Podáváme s opečenou slaninou, zeleninovým
salátem a brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jitrnice Domácí zabijačka. Recepty na skvělé pochoutky Články z

Komentáře k receptu: Filé po Oregonsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web