Autor:

Filé na zelenině II.

Snadné
Ingredience
Filety
nebo filety dle chuti
 
Cibule  
Červená paprika  
Mrkev 2 ks
Petržel 1 ks
Česnek 3 stroužek
Olivový olej  
Máslo  
Drcený kmín  
Bazalka  
Petrželová nať  
Tymián  špetka
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na olivovém oleji s máslem posmažíme do sklovata na měsíčky nakrájenou cibuli a na proužky nakrájenou mrkev a petržel, přidáme filé, česnek a papriku nakrájené nadrobno a osolíme. Chvíli posmažíme, posypeme kořením, podlejeme cca 1 dcl vody a dusíme asi 15 min., až vznikne přiměřeně hustý „sosík“ a mrkev a petržel změknou. Množství zeleniny si každý upraví podle své chuti, místo podlití vodou můžete dát oloupaná na kostky nakrájená rajčata.
Podáváme s vařenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Paella Tip na víkend: Barevné Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Filé na zelenině II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit? Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit?
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web