Autor:

Filé na zelenině II.

Snadné
Ingredience
Filety
nebo filety dle chuti
 
Cibule  
Červená paprika  
Mrkev 2 ks
Petržel 1 ks
Česnek 3 stroužek
Olivový olej  
Máslo  
Drcený kmín  
Bazalka  
Petrželová nať  
Tymián  špetka
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na olivovém oleji s máslem posmažíme do sklovata na měsíčky nakrájenou cibuli a na proužky nakrájenou mrkev a petržel, přidáme filé, česnek a papriku nakrájené nadrobno a osolíme. Chvíli posmažíme, posypeme kořením, podlejeme cca 1 dcl vody a dusíme asi 15 min., až vznikne přiměřeně hustý „sosík“ a mrkev a petržel změknou. Množství zeleniny si každý upraví podle své chuti, místo podlití vodou můžete dát oloupaná na kostky nakrájená rajčata.
Podáváme s vařenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: Filé na zelenině II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web