Autor:

Filé na zelenině II.

Snadné
Ingredience
Filety
nebo filety dle chuti
 
Cibule  
Červená paprika  
Mrkev 2 ks
Petržel 1 ks
Česnek 3 stroužek
Olivový olej  
Máslo  
Drcený kmín  
Bazalka  
Petrželová nať  
Tymián  špetka
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na olivovém oleji s máslem posmažíme do sklovata na měsíčky nakrájenou cibuli a na proužky nakrájenou mrkev a petržel, přidáme filé, česnek a papriku nakrájené nadrobno a osolíme. Chvíli posmažíme, posypeme kořením, podlejeme cca 1 dcl vody a dusíme asi 15 min., až vznikne přiměřeně hustý „sosík“ a mrkev a petržel změknou. Množství zeleniny si každý upraví podle své chuti, místo podlití vodou můžete dát oloupaná na kostky nakrájená rajčata.
Podáváme s vařenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Arašídy v růžové vodě Báječné chutě Maroka. Vyzkoušejte jejich speciality Články z

Komentáře k receptu: Filé na zelenině II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web