Filé na kari II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g rybí file
    • 1
      ks cibule velká
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      lžička kari
    • olej
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • 1
      lžička rajský protlak nebo 250g čerstvých rajčat

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na zpěněnou cibulku a česnek dáme koření kari, zamícháme a 3-4 minuty smažíme. Mícháme! Přidáme protlak, nebo nakrájená rajčata (raději bez slupek), dusíme dalších několik minut, přelijeme trochou vody, za stálého míchání přivedeme k varu. Pak vložíme kousky ryby (filé) a zvolna vaříme. Dochutíme solí a citronovou šťávou.
2
Podáváme s bramborem nebo s chlebem.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Francina
    Francina |

    29. 11. 2014 13:27

    Výborná rychlovka, přidala jsem čerstvou bazalku a servírovala na špagety. Klidně by se to dalo vydávat za italskou specialitu. :o)

  • Můrinka
    Můrinka |

    20. 5. 2007 11:55

    Mňam to je dobrotaa :)) Vyborne jidlo na koleje, kdyz nic moc nemate k dispozici :)) Jen jsem to trosku zahustila a cesnek pridala i nakonec :))