Filé na bílém víně

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks rybí file
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 4
      stroužek česnek
    • bílé víno
    • olej
    • 1
      lžíce máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybí filé osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Porce pak naskládáme vedle sebe do pekáčku, přidáme kousek másla. Podléváme bílým vínem s rozsekaným česnekem. Upečeme do měkka s lehkou kůrčičkou, do té doby se vytvoří i výborná šťáva.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Zdeněk Erdinger
    Zdeněk Erdinger |

    2. 5. 2009 13:53

    doporučuji kvalitní bílé víno,žádné krabicáky.. Váš Zdeněk :-)