Autor:

Filé na bílém víně

Snadné
Ingredience
Rybí file 4 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Česnek 4 stroužek
Bílé víno  
Olej  
Máslo 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Rybí filé osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Porce pak naskládáme vedle sebe do pekáčku, přidáme kousek másla. Podléváme bílým vínem s rozsekaným česnekem. Upečeme do měkka s lehkou kůrčičkou, do té doby se vytvoří i výborná šťáva.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Brambory s kuřetem Večeře zn. co dům dal Články z

Komentáře k receptu: Filé na bílém víně

Komentáře

  1. Zdeněk Erdinger   02.05.2009 | 13:53 | reagovat | závadný

    doporučuji kvalitní bílé víno,žádné krabicáky.. Váš Zdeněk :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web