Autor:

Filé na bílém víně

Snadné
Ingredience
Rybí file 4 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Česnek 4 stroužek
Bílé víno  
Olej  
Máslo 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Rybí filé osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Porce pak naskládáme vedle sebe do pekáčku, přidáme kousek másla. Podléváme bílým vínem s rozsekaným česnekem. Upečeme do měkka s lehkou kůrčičkou, do té doby se vytvoří i výborná šťáva.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jogurtová pizza Recepty z domácího jogurtu Články z

Komentáře k receptu: Filé na bílém víně

Komentáře

  1. Zdeněk Erdinger   02.05.2009 | 13:53 | reagovat |

    doporučuji kvalitní bílé víno,žádné krabicáky.. Váš Zdeněk :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami? Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami?
Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web