Autor:

Fettucine po sicilsku

Snadné
Ingredience
Těstoviny  
Cibule
velká
1 ks
Máslo  
Olej  
Rajčata 1 kg
Sůl  
Bazalka  
Parmazán  
Lilek 3 ks
Mozzarella  

Postup přípravy:

Lilky nakrájíme na plátky asi 6 mm silné a osmažíme je na pánvi po obou stranách.

V kastrolu zpěníme na másle a olivovém oleji cibuli, přidáme rajčata, rozmačkáme je a vaříme za tálého míchání 10-15 minut. Nakonec přidáme bazalku. Smícháme s těstovinami a posypeme parmezánem.

Přidáme mozzarellu nakrájenou na kostičky, zamícháme a vypneme oheň. Na špagety poskládáme osmažené lilky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Báječné svařáky: Zkuste je i jinak Články z

Komentáře k receptu: Fettucine po sicilsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web