Autor:

Fettucine po sicilsku

Snadné
Ingredience
Těstoviny  
Cibule
velká
1 ks
Máslo  
Olej  
Rajčata 1 kg
Sůl  
Bazalka  
Parmazán  
Lilek 3 ks
Mozzarella  

Postup přípravy:

Lilky nakrájíme na plátky asi 6 mm silné a osmažíme je na pánvi po obou stranách.

V kastrolu zpěníme na másle a olivovém oleji cibuli, přidáme rajčata, rozmačkáme je a vaříme za tálého míchání 10-15 minut. Nakonec přidáme bazalku. Smícháme s těstovinami a posypeme parmezánem.

Přidáme mozzarellu nakrájenou na kostičky, zamícháme a vypneme oheň. Na špagety poskládáme osmažené lilky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Rukolové pesto Pesto 4x jinak Články z

Komentáře k receptu: Fettucine po sicilsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web