Fenyklový salát s kysanou smetanou

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks fenykl
    • 0,5
      ks okurka salátová
    • 1
      svazek ředkvička
    • 1
      svazek jarní cibulka
    • 3
      ks rajčata
    • 2
      ks vařená vejce
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžička hořčice
    • 250
      g zakysaná smetana
    • pažitka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Fenykl nakrájíme na tenké proužky, ředkvičky na kolečka, okurku na kostky, cibulku na kolečka i s natí a rajčata a vajíčka na měsíčky. Vše ozdobně poskládáme na mělkou mísu. Osolíme, opepříme, pokapeme olejem. Smetanu smícháme s hořčicí, osolíme, opepříme a vmícháme do ní sekanou pažitku. Omáčku podáváme zvlášť.

Komentáře k receptu

  • Airan
    Airan |

    10. 3. 2007 11:46

    Pod komentarem pani Prikrylove bych se mohla klidne podepsat i ja:-))))

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    10. 3. 2007 09:37

    Moc receptů na fenykl není a tento se mi moc líbí, díky za receptík