Autor:

Fenyklové chutney

Snadné
Ingredience
Fenykl 500 g
Cibule
větší
3 ks
Máslo 50 g
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Na másle osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli a na silnější plátky nakrájený fenykl. Podlijeme, osolíme, opepříme a dusíme asi 20 minut. Podáváme k minutkám a na talíři sypeme strouhaným ementálem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Fenyklové chutney

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web