Autor:

Fedelini s tuňákem a cizrnou

Střední
Ingredience
Tuňák - ve vlastní šťávě  
Rajčata  
Pomerančová kůra  
Fenykl  
Nudle
uvařené fedelini
 
Cizrna
uvařená
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na pánvičce mícháme tuňáka s těstovinami, přidáme cizrnu, rajčata a za stálého míchání opékáme až jsou rajčata měkká. Nakonec přidáme kůru a fenykl. Zdravá a rychlá večeře je na světě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Šťavnatý steak s máslovou hruškou Šťavnaté hruškové speciality - 2. díl Články z

Komentáře k receptu: Fedelini s tuňákem a cizrnou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web