Autor:

Fedelini s tuňákem a cizrnou

Střední
Ingredience
Tuňák - ve vlastní šťávě  
Rajčata  
Pomerančová kůra  
Fenykl  
Nudle
uvařené fedelini
 
Cizrna
uvařená
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na pánvičce mícháme tuňáka s těstovinami, přidáme cizrnu, rajčata a za stálého míchání opékáme až jsou rajčata měkká. Nakonec přidáme kůru a fenykl. Zdravá a rychlá večeře je na světě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hovězí hamburger Domácí hamburger krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Fedelini s tuňákem a cizrnou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Český design: Téměř nezničitelné kabelky z bezpečnostních pásů Český design: Téměř nezničitelné kabelky z bezpečnostních pásů
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web