Autor:

Fazolový salát s tuňákem

Ingredience
Fazole
konzervované ve slaném nálevu
800 g
Tuňák
ve vlastní šťávě
185 g
Rajčata 4 ks
Cibule
menší
 
Zálivka
Olivový olej 2 lžíce
Med 1 lžíce
Citronová šťáva 1 lžíce
Česnek
utřený
 
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Fazole propláchneme, přidáme na drobno nasekaného tuňáka, rajčata na kostičky a cibuli na malé kostičky. Zalijeme dobře promíchanou zálivkou, promícháme a necháme asi 2 hodiny odležet v chladu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Polévka oháňková s květákem Menu podle starých kuchařek Články z

Komentáře k receptu: Fazolový salát s tuňákem

Komentáře

  1. Baara30   25.05.2012 | 10:07 | reagovat |

    Vyzkoušela jsem ho, jen fazole jsem uvařila (adzuki) a moc mi chutnal. Zvláště zálivka.

  2. Daniela Barvínková   26.06.2009 | 20:39 | reagovat |

    Výborný salát...místo cibule jsem dala kousek žluté papriky a ledový salát...s propečenými bagetkami super večeře :)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web