Autor:

Fazolový guláš III.

Střední
Ingredience
Fazole 400 g
Pórek 2 ks
Cibule 2 ks
Bobkový list 2 ks
Paprika - sladká 2 lžička
Masox 1 kostka
Sádlo
Tuk
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Cibuli a pórek osmažíme na tuku. Přidáme koření a den předem namočené fazole, masox a vodu, tak, aby vše bylo ponořené a vaříme na mírném ohni do měkka. Jako přílohu podáváme chléb.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Muffiny s dýňovými semínky Snídejte chytře Články z

Komentáře k receptu: Fazolový guláš III.

Komentáře

  1. Šárka Tkáčová   14.11.2006 | 13:09 | reagovat |

    Jsem zvyklá vařit luštěniny bez soli a solit až po uvaření.Ať už hrách nebo fazole. Jinak luštěniny také namáčím den předem,jak je uvedeno v receptu.

  2. Zuzana   14.11.2006 | 12:25 | reagovat |

    Guláš sice rychlý, ale koření je příliš mnoho. Proto je guláš až moc slaný. I když jsem dala jen půl kostky masoxu a jen trochu vegety.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web