Autor:

Fazolové lusky s mletým masem

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Fazolové lusky  
Mleté maso  
Cibule  
Česnek  
Sůl  
Pepř mletý  
Koření na mleté maso  
Sojová omáčka  
Masox  
Slanina
nebo bůček
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Na pánvi orestujeme slaninu nebo bůček, česnek, cibulku, vše nadrobno nakrájené.
Potom přidáme maso, osolíme, opepříme a okořeníme.
Když se maso zatáhne přidáme fazolové lusky, podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou doměkka.
Před koncem zakápneme sojovkou a přidáme kousek masoxu.
Promícháme a odstavíme.

Výborné se šťouchanými bramborami s máslem a zelenou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: Fazolové lusky s mletým masem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web