Fazolové lusky s mletým masem

Hodnocení:

Moje:

45 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • fazolové lusky
    • mleté maso
    • cibule
    • česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • koření na mleté maso
    • sojová omáčka
    • masox
    • slanina nebo bůček

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánvi orestujeme slaninu nebo bůček, česnek, cibulku, vše nadrobno nakrájené.
2
Potom přidáme maso, osolíme, opepříme a okořeníme.
3
Když se maso zatáhne přidáme fazolové lusky, podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou doměkka.
4
Před koncem zakápneme sojovkou a přidáme kousek masoxu.
5
Promícháme a odstavíme.
6
Výborné se šťouchanými bramborami s máslem a zelenou petrželkou.
Zařazení: Maso Mleté

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.