Autor:

Fazolové lusky s mletým masem

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Fazolové lusky  
Mleté maso  
Cibule  
Česnek  
Sůl  
Pepř mletý  
Koření na mleté maso  
Sojová omáčka  
Masox  
Slanina
nebo bůček
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Na pánvi orestujeme slaninu nebo bůček, česnek, cibulku, vše nadrobno nakrájené.
Potom přidáme maso, osolíme, opepříme a okořeníme.
Když se maso zatáhne přidáme fazolové lusky, podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou doměkka.
Před koncem zakápneme sojovkou a přidáme kousek masoxu.
Promícháme a odstavíme.

Výborné se šťouchanými bramborami s máslem a zelenou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: Fazolové lusky s mletým masem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web