Fazolové lusky - balíček

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • fazolové lusky
    • anglická slanina
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Fazolové lusky vaříme ve slané vodě cca 8 minut. Scedíme, ihned propláchneme studenou vodou pro zachování barvy. Připravíme si plátky anglické slaniny a vždy do jednoho plátku zavineme 5-6 fazolových lusků. Dáme péct do trouby na 180 °C, jakmile začne slanina zlátnout, je hotovo.
2
Na osobu 5 balíčků. Výborné jako příloha zejména k hovězímu nebo kuřecímu masu.
Zařazení: Chuťovky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.