Fazolové kremrole

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Jarka O.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g fazole
    • 150
      g sýr
    • 400
      g listové těsto
    • 0,5
      lžička tymián sušený
    • 2
      lžička chilli omáčka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Fazole propláchneme a necháme okapat, potom je rozmačkáme vidličkou nebo mačkadlem na brambory (neměla by z nich být kaše). Vmícháme do nich koření, chilli omáčku a sýr. Hrstku sýra si nechte na posypání. Těsto rozválíme a rozkrájíme na pruhy 10x40 cm. Z fazolí vytvořte tenčí válečky a položte je středem těsta.
2
Okraje navlhčete a spojte do "štrůdlu". Každou nohavici příčně překrojte na 4 dílky. Švem dolů je narovnejte na suchý plech, potřete rozkvedlaným vajíčkem a posypte sýrem. Pečte asi 15-20 minut při 200 °C. Po upečení je nechte chvíli zchladnout přímo na plechu, aby zpevněly.
Zařazení: Pokrmy

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.