Autor:

Fazolová s mletým masem

Střední
Ingredience
Cibule
velká
1 ks
Rostlinný olej 2 lžíce
Mleté maso 400 g
Rajský protlak 1 lžíce
Červená paprika 2 ks
Sekaná rajčata 1 plechovka
Zeleninový vývar 1/4 l
Fazole 1 plechovka
Sůl  
Pepř mletý  
Chilli  
Celozrnný chléb 2 plátek
Česnek 1 stroužek

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Na pánvi rozehřejeme lžíci oleje. Na něj vsypeme kolečka cibule, mleté maso, rajčatový protlak a vše mírně podusíme. Očistíme papriky, opláchneme a nakrájíme na proužky. Spolu s rajčaty je přidáme do pánve k masu. Pak přilijeme zeleninový vývar a asi 10 minut povaříme.

Mezitím necháme okapat fazole a vmícháme do polévky. Ochutíme solí a pepřem a čili kořením.

Celozrnný chléb opečeme na rozpáleném oleji. Stroužek česneku oloupeme , přepůlíme a plátky chleba jím důkladně potřeme. Česnekovou topinku podáváme k polévce.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Těstovinová rýže s krevetami Originální italské večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Fazolová s mletým masem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web