Autor:

Fazolová polévka po řecku

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Fazole 1/2 kg
Mrkev
větší
1 ks
Rajčata 2 ks
Cibule 2 ks
Olivový olej 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Fazole namočíme den předem do vody, druhý den slijeme, přidáme novou vodu a dáme vařit. Cibuli a mrkev nakrájíme na kolečka, rajčata na kostičky a dáme hned vařit k fazolím. Přidáme pepř a olej a vaříme do změknutí fazolí. Na závěr osolíme dle chuti.
Je to taková odlehčená varianta fazolačky a nedá moc práce.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Reklama
Bramborové frity se slaninou Hostina pro zimní den Články z

Komentáře k receptu: Fazolová polévka po řecku

Komentáře

  1. cuoco   02.10.2011 | 0:04 | reagovat | závadný

    :'( Fasolatha, bez celeru a petrzlenu to by vas v Grecku capicami zbili , to je to iste ako robit vepro knedlo zelo, bez zeli : 8-) pozri fotku tak vyzera naozajstna ...

  2. CHRISSA MAROGLOU   09.10.2009 | 12:13 | reagovat | závadný

    prava recka ale! (i ten celer a petrzel samo tam musi byt!)

  3. Anonym   16.08.2007 | 17:03 | reagovat | závadný

    Přidávám taky kousek celeru a petržele a nať od obojího a hlavně ČESNEK.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web