Autor:

Fazolová polévka III.

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Fazole ve slaném nálevu 2 plechovka
Cibule
menší
1 plechovka
Prolisovaný česnek 3 stroužek
Kečup 1 lžíce
Vařící voda 1 l
Masox 1 kostka
Ocet 1 lžíce
Cukr 1 lžíce
Anglická slanina 100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Otevřeme si obě plechovky fazolí. Obsah jedné i s nálevem rozmixujeme. V hrnci orestujeme na oleji nadrobno nakrájenou cibuli, česnek a na kostičky nakrájenou anglickou slaninu. Poté přidáme rozmixované fazole, lžíci kečupu a 2 minuty necháme prohřát.
Vlijeme litr vroucí vody a rozmícháme. Vložíme masox, 1 lžíci octa, 1 lžíci cukru a vaříme cca 10 minut.
Nakonec přidáme druhou plechovku celých fazolí, kterou jsme předem zcedili. Necháme prohřát 2 minuty.

Při podávání můžeme ozdobit lžící zakysané smetany.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sýrové koláčky se salsou Podzimní vegetariánské menu Články z

Komentáře k receptu: Fazolová polévka III.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web