Autor:

Fazolová polévka III.

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Fazole ve slaném nálevu 2 plechovka
Cibule
menší
1 plechovka
Prolisovaný česnek 3 stroužek
Kečup 1 lžíce
Vařící voda 1 l
Masox 1 kostka
Ocet 1 lžíce
Cukr 1 lžíce
Anglická slanina 100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Otevřeme si obě plechovky fazolí. Obsah jedné i s nálevem rozmixujeme. V hrnci orestujeme na oleji nadrobno nakrájenou cibuli, česnek a na kostičky nakrájenou anglickou slaninu. Poté přidáme rozmixované fazole, lžíci kečupu a 2 minuty necháme prohřát.
Vlijeme litr vroucí vody a rozmícháme. Vložíme masox, 1 lžíci octa, 1 lžíci cukru a vaříme cca 10 minut.
Nakonec přidáme druhou plechovku celých fazolí, kterou jsme předem zcedili. Necháme prohřát 2 minuty.

Při podávání můžeme ozdobit lžící zakysané smetany.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jarní špenátová polévka s čerstvými květy Recept na víkend: Jarní špenátová polévka s čerstvými květy Články z

Komentáře k receptu: Fazolová polévka III.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web