Autor:

Fazolová pasta -židovská kuchyně

Střední
Ingredience
Fazole 500 g
Vařená vejce 4 ks
Cibule 200 g
Rostlinný olej 1 dl
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z luštěnin

Uvařené fazole rozmixujeme nebo umeleme spolu s vejci.

Do kaše přidáme nasekanou cibuli, olej, osolíme, opepříme.

Podáváme s chlebem nebo jako přílohu k masu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3
3 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 3 (hodnoceno 2x)
Pizza Pizza jako z Itálie krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Fazolová pasta -židovská kuchyně

Komentáře

  1. Terezka Mrowiecová   19.02.2008 | 17:50 | reagovat | závadný

    Je to něco jako "Fazolový hummus",že:) A tohle dělám a podávám to jako dip k tortilám nebo chlebovým plackám.

  2. Jafin   21.04.2006 | 14:43 | reagovat | závadný

    Chtěla jsem to vyzkoušet,chuť mě překvapila-moc dobré,jen jsem přidala ještě česnek.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web