Autor:

Fazolová pasta -židovská kuchyně

Střední
Ingredience
Fazole 500 g
Vařená vejce 4 ks
Cibule 200 g
Rostlinný olej 1 dl
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z luštěnin

Uvařené fazole rozmixujeme nebo umeleme spolu s vejci.

Do kaše přidáme nasekanou cibuli, olej, osolíme, opepříme.

Podáváme s chlebem nebo jako přílohu k masu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3
3 2 5 1
Mistrovská hra o vajíčko aneb Víte, jak správně na omeletu? Články z

Komentáře k receptu: Fazolová pasta -židovská kuchyně

Komentáře

  1. Terezka Mrowiecová   19.02.2008 | 17:50 | reagovat |

    Je to něco jako "Fazolový hummus",že:) A tohle dělám a podávám to jako dip k tortilám nebo chlebovým plackám.

  2. Jafin   21.04.2006 | 14:43 | reagovat |

    Chtěla jsem to vyzkoušet,chuť mě překvapila-moc dobré,jen jsem přidala ještě česnek.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web