Autor:

Fazolová pasta -židovská kuchyně

Střední
Ingredience
Fazole 500 g
Vařená vejce 4 ks
Cibule 200 g
Rostlinný olej 1 dl
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z luštěnin

Uvařené fazole rozmixujeme nebo umeleme spolu s vejci.

Do kaše přidáme nasekanou cibuli, olej, osolíme, opepříme.

Podáváme s chlebem nebo jako přílohu k masu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3
3 2 5 1
Pomazánka z uzené makrely Rychlé jarní pomazánky Články z

Komentáře k receptu: Fazolová pasta -židovská kuchyně

Komentáře

  1. Terezka Mrowiecová   19.02.2008 | 17:50 | reagovat |

    Je to něco jako "Fazolový hummus",že:) A tohle dělám a podávám to jako dip k tortilám nebo chlebovým plackám.

  2. Jafin   21.04.2006 | 14:43 | reagovat |

    Chtěla jsem to vyzkoušet,chuť mě překvapila-moc dobré,jen jsem přidala ještě česnek.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Halina Pawlowská: Když člověk hubne, není s ním sranda! Halina Pawlowská: Když člověk hubne, není s ním sranda!
To je láska! Muže jeho psi neopustili ani po vážném úrazu To je láska! Muže jeho psi neopustili ani po vážném úrazu
Za bolestivou menstruaci může vážná nemoc, nebo dokonce i partner Za bolestivou menstruaci může vážná nemoc, nebo dokonce i partner
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web