Autor:

Fazolová pasta -židovská kuchyně

Střední
Ingredience
Fazole 500 g
Vařená vejce 4 ks
Cibule 200 g
Rostlinný olej 1 dl
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z luštěnin

Uvařené fazole rozmixujeme nebo umeleme spolu s vejci.

Do kaše přidáme nasekanou cibuli, olej, osolíme, opepříme.

Podáváme s chlebem nebo jako přílohu k masu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3
3 2 5 1
Skvělé odlehčující víkendové recepty: Králík, řepa a coleslaw Články z

Komentáře k receptu: Fazolová pasta -židovská kuchyně

Komentáře

  1. Terezka Mrowiecová   19.02.2008 | 17:50 | reagovat |

    Je to něco jako "Fazolový hummus",že:) A tohle dělám a podávám to jako dip k tortilám nebo chlebovým plackám.

  2. Jafin   21.04.2006 | 14:43 | reagovat |

    Chtěla jsem to vyzkoušet,chuť mě překvapila-moc dobré,jen jsem přidala ještě česnek.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web