Fazolová musaka

Střední
Ingredience
Fazole  
Vařená vejce
4-5
5 ks
Petrželová nať  
Vejce 2 ks
Sladká smetana  
Sůl  
Pepř mletý  
Vegeta  
Olej  
Tvrdý sýr
nahrubo nastrouhaný
250 g

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Bílé fazole uvaříme doměkka. Potom je scedíme a necháme vychladnout. Do vymazané zapékací mísy dáme část uvařených fazolí, osolíme je, okořeníme mletým bílým pepřem a posypeme vegetou. Na fazole poklademe na kolečka nakrájená a osolená vejce, posypeme sýrem a pokapeme olejem.

Takto vrstvíme až do zaplnění mísy, přičemž vrchní část musí být fazole. Celá vejce rozšleháme se sladkou smetanou. Zalejeme jí naplněnou mísu a vložíme zapéct do vyhřáté trouby. Po zapečení nakrájíme na kousky a posypeme nasekanou petrželovou natí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Šumavská kyselka Tradiční recepty z regionů Články z

Komentáře k receptu: Fazolová musaka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web