Fazolová musaka

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • fazole
    • 5
      ks vařená vejce 4-5
    • petrželová nať
    • 2
      ks vejce
    • sladká smetana
    • sůl
    • pepř mletý
    • vegeta
    • olej
    • 250
      g tvrdý sýr nahrubo nastrouhaný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bílé fazole uvaříme doměkka. Potom je scedíme a necháme vychladnout. Do vymazané zapékací mísy dáme část uvařených fazolí, osolíme je, okořeníme mletým bílým pepřem a posypeme vegetou. Na fazole poklademe na kolečka nakrájená a osolená vejce, posypeme sýrem a pokapeme olejem.
2
Takto vrstvíme až do zaplnění mísy, přičemž vrchní část musí být fazole. Celá vejce rozšleháme se sladkou smetanou. Zalejeme jí naplněnou mísu a vložíme zapéct do vyhřáté trouby. Po zapečení nakrájíme na kousky a posypeme nasekanou petrželovou natí.
Zařazení: Pokrmy

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.