Fazolová mňamka - rychlé a výborné

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks brambory 3-4
    • cibule
    • paprika - sladká
    • sůl
    • olej
    • 50
      g eidam sýr
    • sýr niva
    • 1
      plechovka fazole

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji osmažíme cibulku, přidáme nastrouhané brambory, osolíme a přidáme sladkou červenou papriku. Když jsou brambory dostatečně osmažené, přidáme na pánev konzervu fazolí. Nakonec nastrouháme eidam a můžeme přidat i kousek nivy. Někdy přidám i kousek šunky či párek.
2
Podáváme s chlebem.
Zařazení: Pokrmy Z luštěnin

Komentáře k receptu

  • veronika rehackova
    veronika rehackova |

    19. 4. 2009 00:33

    ano, bramobory se přidávají syrové. na hrubo nebo jemno?řekla bych asi jako na bramborák. brambory samozřejmě na cibulce podusíme a potom přidáme fazolky.já přidávám fazolky v rajksé omáčce, ale myslím, že ve slaném nálevu by se také mohou dát. zaleží na chuťi. dobrou chuť a dejte v+ědět, jak chutnalo!!

  • Jana Pátková
    Jana Pátková |

    21. 11. 2008 11:14

    Pokud to má být "mňamka", tak bych brambory asi syrové nastrouhala a podusila na cibulce, dusila-smažila a potom prskla konzervu fazolí - je úplně jedno, jaké ? a potom přidám to co říká recept,no jo, aji tak to jde ? ne ? Autor neznámý, tak není co dodat !

  • Sylva P.
    Sylva P. |

    21. 11. 2008 09:48

    Já se chci zeptat, brambory nastouhat na jemno nebo na hrubo.Díky

  • Věra Děrgelová
    Věra Děrgelová |

    20. 11. 2008 20:49

    vypada zajimave, mam jenom maly dotaz ty brambory maji byt syrove? a ty fazole ve slanem nalevu, nebo v rajske omacce? diky v.