Fazolky s volským okem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 6
20 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g zelené fazolky
    • 4
      ks vejce
    • máslo
    • rostlinný olej
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Fazolky očistíme (nebo použijeme mražené) a vložíme do kastrolu. Podlijeme trochou vody a podusíme. Po změknutí přidáme kousek másla, osolíme a opepříme.
2
Na pánvi rozehřejeme olej, na kterém připravíme volská oka (osolíme, opepříme). Fazolky rozdělíme na talíře. Na každou porci položíme volské oko. Ihned podáváme - nejlépe s vařenými bramborami.
Zařazení: Pokrmy

Komentáře k receptu

  • Nela
    Nela |

    15. 7. 2014 12:50

    Bylo to fajn, neni nad jednoduchost.

  • Maruška
    Maruška |

    8. 5. 2013 15:29

    Měli jsme s novými brambůrky, no lahůdka!

  • Nekulová
    Nekulová |

    25. 8. 2012 16:04

    Dokonale jednoduché a výýborné :-*

  • Ema
    Ema |

    5. 12. 2011 18:14

    Výborné a levné jídlo, které mi zabralo minimum času, děkuji typ. :-)

  • Jana
    Jana |

    24. 7. 2011 21:08

    Moc dobrá véča, navíc z vlastních zdrojů. U nás za jedna!

  • Ladia
    Ladia |

    23. 10. 2010 15:25

    Fazolky - zelenina