Autor:

Fazolky s volským okem

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Zelené fazolky 500 g
Vejce 4 ks
Máslo  
Rostlinný olej  lžíce
Pepř mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Fazolky s volským okem

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Fazolky očistíme (nebo použijeme mražené) a vložíme do kastrolu. Podlijeme trochou vody a podusíme. Po změknutí přidáme kousek másla, osolíme a opepříme.

Na pánvi rozehřejeme olej, na kterém připravíme volská oka (osolíme, opepříme). Fazolky rozdělíme na talíře. Na každou porci položíme volské oko. Ihned podáváme - nejlépe s vařenými bramborami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
1
5 6 5 1
Tartaletky s houbovým salátem a hovězí tatarák na briošce Silvestr ve velkém stylu. Připravte výtečné a originální lahůdky Články z

Komentáře k receptu: Fazolky s volským okem

Komentáře

  1. Nela   15.07.2014 | 12:50 | reagovat |

    Bylo to fajn, neni nad jednoduchost.

  2. Maruška   08.05.2013 | 15:29 | reagovat |

    Měli jsme s novými brambůrky, no lahůdka!

  3. Nekulová   25.08.2012 | 16:04 | reagovat |

    Dokonale jednoduché a výýborné :-*

  4. Ema   05.12.2011 | 18:14 | reagovat |

    Výborné a levné jídlo, které mi zabralo minimum času, děkuji typ. :-)

  5. Jana   24.07.2011 | 21:08 | reagovat |

    Moc dobrá véča, navíc z vlastních zdrojů. U nás za jedna!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web