Fazolky s houbami v sýrové omáčce

moje hodnocení:

4,4

hodnotilo: 7
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g fazolové lusky - mražené
    • 1
      šálek vývar (200 ml)
    • 1
      cibule
    • 200
      g žampiony
    • 250
      ml mléko
    • 30
      g hladká mouka
    • 50
      g sýr
    • pepř mletý
    • tymián
    • majoránka
    • 40
      g rostlinný tuk Nebo olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nerozmrazené fazolky vkládáme do trochy vařícího osoleného vývaru a udusíme je v něm téměř doměkka. V kastrolku zatím zpěníme na tuku nadrobno krájenou cibulku a udusíme na ní na plátky nakrájené žampióny. Do podušených hub vmícháme fazolky, přidáme v mléce rozkvedlanou hladkou mouku, trochu strouhaného sýra, okořeníme špetkou pepře, tymiánu a majoránky a vše vmícháme do pokrmu. Necháme chvíli mírně povařit. Podáváme s vařenými brambory.
Zařazení: Pokrmy
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Ladia
    Ladia |

    23. 10. 2010 15:25

    Fazolky - zelenina

  • Dana Vorlová
    Dana Vorlová |

    3. 8. 2010 21:49

    Výborné ! Doporučuji

  • jana martanovicova
    jana martanovicova |

    6. 12. 2008 13:21

    Veľmi dobré jedlo.Už som to varila viackrát,ale až teraz som sa dostala k hodnoteniu.Odo mňa veľká 1.

  • Lucie Jirečková
    Lucie Jirečková |

    30. 9. 2008 13:10

    Moc dobré jídlo, moc!

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    4. 9. 2006 09:28

    Bylo to výborné, děkuji za recept.

  • Dana
    Dana |

    23. 4. 2006 12:45

    Je to dobry a levny pokrm, já jsem jen konečné upravě ješte malinko upravila, přidala jsem cisty jogurt, udelala jsem to malinko hustší a podavala s těstovinami.