Autor:

fazolky s česnekem

Snadné
Ingredience
Fazolové lusky - mražené
nebo čerstvé
 
Česnek  
Saturejka  
Sůl  
Olivový olej  

Postup přípravy:

Do pánve s vyšším okrajem vlijeme 2 lžíce olivového oleje, lusky omyjeme a vložíme do pánve když je olej rozpálený. Fazolky osolíme a necháme pod poklicí dusit cca 20 min. za občasného promíchání.

Poté přidáme rozmačkaný česnek v takovém množství co sneseme, promícháme a necháme restovat volně bez poklice. Poté dodáme nasekanou čerstvou saturejku (může být i sušená), promícháme a necháme ještě chvíli restovat, dokud fazolky nejsou pěkně opečené.

Podáváme jako přílohu k masu (jehněčí, skopové, králík).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: fazolky s česnekem

Komentáře

  1. taknic   04.02.2012 | 12:46 | reagovat |

    Právě jsme dojedli a musím říci, že výborné. Dávám do oblíbených. Dělala jsem je k tresce po kalábrijsku, protože dcera nejí brambory, tak aby měla nějakou přílohu. Krásně se chutě propojily. Výborný recept.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Daniela Drtinová: Jak zvládá rozchody a kteří muži se jí bojí? Sledujte Nej ženy Česka! Daniela Drtinová: Jak zvládá rozchody a kteří muži se jí bojí? Sledujte Nej ženy Česka!
Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web