Autor:

fazolky s česnekem

Snadné
Ingredience
Fazolové lusky - mražené
nebo čerstvé
 
Česnek  
Saturejka  
Sůl  
Olivový olej  

Postup přípravy:

Do pánve s vyšším okrajem vlijeme 2 lžíce olivového oleje, lusky omyjeme a vložíme do pánve když je olej rozpálený. Fazolky osolíme a necháme pod poklicí dusit cca 20 min. za občasného promíchání.

Poté přidáme rozmačkaný česnek v takovém množství co sneseme, promícháme a necháme restovat volně bez poklice. Poté dodáme nasekanou čerstvou saturejku (může být i sušená), promícháme a necháme ještě chvíli restovat, dokud fazolky nejsou pěkně opečené.

Podáváme jako přílohu k masu (jehněčí, skopové, králík).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: fazolky s česnekem

Komentáře

  1. taknic   04.02.2012 | 12:46 | reagovat |

    Právě jsme dojedli a musím říci, že výborné. Dávám do oblíbených. Dělala jsem je k tresce po kalábrijsku, protože dcera nejí brambory, tak aby měla nějakou přílohu. Krásně se chutě propojily. Výborný recept.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web