Fazolky na pivě

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 350
      g fazolové lusky mladé
    • 1
      ks cibule větší
    • 0,3
      l pivo
    • 2
      lžíce hořčice
    • 3
      lžíce kečup - ostrý
    • sůl
    • pepř mletý
    • uzeniny nebo šunkový točený salám
    • 2
      lžíce olej nebo sádlo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Fazolky uvaříme, vyjmeme z vody a nakrájíme na obvyklé kousky.
2
Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme fazolky, zalejeme pivem a přidáme ostatní ingredience včetně nakrájené uzeniny. Na pokrm lze použít rovněž mražené fazolky, v tom případě je lépe vše zapéci v troubě, aby fazolky byly měkké.
3
Směs provaříme, omáčku zredukujeme na příjemnou konzistenci.
4
Podáváme s chlebem či pečivem.
Zařazení: Maso
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Ladia
    Ladia |

    23. 10. 2010 15:23

    Fazolky jsou zelenina.

  • Hela -
    Hela - |

    3. 8. 2008 08:36

    Recept jsem sem dávala jako Utopeci z pece - ale s efektivnější úpravou uzeniny.