Autor:

Fazolkové těstoviny

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Zelené fazolky
- čerstvé nebo mražené
400 g
Nakládaná loupaná rajčata 650 g
Anglická slanina
nebo šunka
250 g
Česnek
3 -
4 stroužek
Olej  
Cibule
velká
1 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Italské koření
nebo bazalka, petrželka...., dle chuti
 
Cukr krupice
je-li třeba
 
Italské těstoviny
například Pipe Rigate...
500 g
Sýr
dle chuti
 
Fazolkové těstoviny

Postup přípravy:

Na trošce oleje necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, ke které přidáme orestovat pokrájenou slaninu (šunku) a ke konci i nastrouhaný česnek. Do hrnce přidáme pokrájené fazolky, pokrájená loupaná rajčata i se šťávou, osolíme, opepříme a okořeníme dle chuti a necháme podusit do změknutí fazolek. Pokud byla rajčata kyselejší, můžeme i trochu přisladit.

Těstoviny uvaříme dle návodu v osolené vroucí vodě s troškou oleje, scedíme a podáváme s připravenými tomatovými fazolkami, dle chuti posypeme sýrem (čedar, parmezán...). Podávat můžeme fazolky i promíchané s těstovinami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Brambory s bylinkovými kotletami Chalupářské recepty s bramborami Články z

Komentáře k receptu: Fazolkové těstoviny

Komentáře

  1. Agáta   15.06.2016 | 13:35 | reagovat |

    Moc dobré :-*

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web