Autor:

Fazolková smaženice se žampiony

Snadné
Porce: 3
Ingredience
Zelené fazolky
- mražené nebo čerstvé
400 g
Čerstvé žampiony 250 g
Anglická slanina
nebo moravská, vahalova...
200 g
Olej  
Rozšlehané vejce
dle velikosti, cca
5 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Česnek
1 -
2 stroužek
Fazolková smaženice se žampiony

Postup přípravy:

Na malém množství rozpáleného oleje osmažíme pokrájenou slaninu, pak přidáme žampiony, které také osmažíme, během smažení ochutíme nastrouhaným česnekem, solí a pepřem. Přidáme fazolky a smažíme do změknutí fazolek a vypaření tekutiny. Nakonec vmícháme rozšlehaná a trošku osolená vejce, která necháme srazit.

Podáváme s bramborem nebo pečivem.

Pokud chceme mít bezmasý pokrm, nahradíme slaninu velkou, drobně pokrájenou cibulí, kterou osmažíme dosklovata.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Kuřecí prsa s lusky a listovými puky Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Fazolková smaženice se žampiony

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web