Fazole v rajské omáčce

Hodnocení:

Moje:

-
5
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g fazole
    • 200
      g kečup
    • 1
      ks cibule větší
    • cukr
    • sůl
    • hladká mouka na zaprášení
    • 2
      stroužek česnek
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Fazole namočíme na noc do vody, druhý den uvaříme doměkka.
2
Cibuli zpěníme na oleji, zaprášíme moukou. Zalijeme vývarem z fazolí, přidáme kečup a několik minut vaříme. Přidáme fazole, cukr, sůl a česnek. Ještě několik minut vaříme.
3
Výborné s uzeným masem, volským okem nebo samotné.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.