Autor:

Fazole s pečeným bůčkem

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 1 kg
Fazole 300 g
Cibule 2 ks
Česnek 2 stroužek
Rajčata 6 ks
Červená paprika 2 ks
Oregáno 1 lžíce
Feferonka 1 ks
Pepř mletý  
Sůl  
Kmín  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Kůži bůčku nakrájíme na čtverce, bůček osolíme, posypeme ze všech stran kmínem, dáme do pekáče, podlejeme vodou a upečeme. Předem namočené fazole uvaříme a scedíme. Na oleji opražíme nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek, přidáme na měsíčky nakrájená rajčata, na proužky nakrájené papriky, posypeme oregánem, solí a pepřem, přidáme nadrobno nakrájenou feferonku a dusíme 20 minut.

Potom přidáme uvařené fazole a společně podusíme ještě 10 minut. Bůček nakrájíme na 1 cm silné plátky a podáváme s fazolemi.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Fazole s pečeným bůčkem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit! Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit!
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web