Autor:

Fazole s pečeným bůčkem

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 1 kg
Fazole 300 g
Cibule 2 ks
Česnek 2 stroužek
Rajčata 6 ks
Červená paprika 2 ks
Oregáno 1 lžíce
Feferonka 1 ks
Pepř mletý  
Sůl  
Kmín  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Kůži bůčku nakrájíme na čtverce, bůček osolíme, posypeme ze všech stran kmínem, dáme do pekáče, podlejeme vodou a upečeme. Předem namočené fazole uvaříme a scedíme. Na oleji opražíme nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek, přidáme na měsíčky nakrájená rajčata, na proužky nakrájené papriky, posypeme oregánem, solí a pepřem, přidáme nadrobno nakrájenou feferonku a dusíme 20 minut.

Potom přidáme uvařené fazole a společně podusíme ještě 10 minut. Bůček nakrájíme na 1 cm silné plátky a podáváme s fazolemi.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Panenka plněná gorgonzolou Vepřové hodování Články z

Komentáře k receptu: Fazole s pečeným bůčkem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web