Autor:

Fazole na kyselo se žampiony

Střední
Ingredience
Fazole 300 g
Žampiony 200 g
Máslo 20 g
Cibule 1 ks
Zakysaná smetana 250 ml
Hladká mouka 1 lžíce
Sůl  
Ocet  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z luštěnin

Fazole uvaříme v osolené vodě doměkka. Na zpěněném másle a cibulce podusíme plátky žampiónů, přidáme měkké fazole. Zalijeme trochou vody (ve které jsme vařili fazole). Zahustíme smetanou smíchanou s moukou, přisolíme a podle potřeby okyselíme. Podáváme s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2
4 2 5 1
Italské gastrotoulky aneb Co kde v Itálii ochutnat? Články z

Komentáře k receptu: Fazole na kyselo se žampiony

Komentáře

  1. žampion   04.05.2011 | 21:12 | reagovat |

    Pro kolik osob je recept určen?

  2. Strixia   25.01.2011 | 10:56 | reagovat |

    Udělala jsem chybu v tom, že jsem nenamočila fazole dost brzo a musela jsem je dlouho vařit, ale jinak je recept jednoduchý a dost dobrý. Doporučuji. Jako přílohu jsem nedělala brambory, ale dali jsme si krajíc chleba.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web