Farářovo tajemství

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 4
60 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      plátek vepřová kýta
    • 6
      plátek sýr
    • cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej na pomazání plechu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Položíme na olejem vymazaný plech.
2
Na maso rozložíme na kolečka nakrájenou cibuli, zakryjeme plátky sýra a dáme do trouby péct.
3
Až je sýr roztavený a maso měkké, vyjmeme z trouby a podáváme s brambory.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • janca
    janca |

    25. 1. 2014 19:45

    Maso bylo výborné, potrela jsem ho ještě kremzskou hořčicí. Sýr jsem přidala až po 20minutach. Pekla jsem 40min na 180C. :-)

  • Renata Fajmonová
    Renata Fajmonová |

    13. 3. 2008 12:46

    Bylo to móóóc dobré !!!

  • Monča a Venca
    Monča a Venca |

    16. 2. 2008 23:17

    Tohle papu nemá chybu :-)

  • Venca Paca
    Venca Paca |

    30. 6. 2007 12:45

    Naprosto super!!!!!

  • jitka soukupova
    jitka soukupova |

    21. 11. 2006 23:01

    Byla to super mnamka, s pritelem jsme si moc pochutnali..jeste mala obmena..maso pect asi 20 minut na dalsich 20 minut pridat horcici, cibuli, zampiony, slaninu a tesne pred koncem tvrdy platkovy syr

  • Naďa Hurdálková
    Naďa Hurdálková |

    16. 2. 2006 10:24

    Hodně podobný recept jsem sem zadávala pod názvem"Zastlané kotlety".Když si tak recepty procházím,zjišťuju,že je tu hodně podobných receptů,jen s jiným názvem a s malými obměnami ingrediencí atd. a tak mě vždycky potěší,jak recepty kolují po celé republice,ba i v zahraničí...Je to moc fajn a ze zatím mnou navštívených receptářů,se mi líbíte nejvíc.Je to tu takové "domácké".Díky

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    15. 2. 2006 09:58

    Pán farár by mohol mať takých tajomstiev viac.

  • zaneta znamenackova
    zaneta znamenackova |

    14. 2. 2006 21:25

    fakt skvělý.doporučuji před pečením zalít sladkou smetanou.

  • Lůca,Důša
    Lůca,Důša |

    11. 12. 2005 19:56

    Fakt skvělí.Sme teda nečekali,akorát jsme neměli hořčici tak příště!!

  • Maida
    Maida |

    10. 10. 2005 23:25

    Taky souhlasím s hořčičí a přidávám kečup.

  • Milan Pangl
    Milan Pangl |

    9. 10. 2005 12:53

    pod alobalem a s kremžskou hořčicí je to super mňamka

  • Jana Vrbová
    Jana Vrbová |

    29. 7. 2005 09:55

    Moc dobré. Mám starou plynovou troubu, peklo se to hodinu zakryté alobalem. Sýr jsem dala na posledních deset minut - skvěléééé.

  • Pavla
    Pavla |

    1. 7. 2005 14:43

    Než bude maso měkké,bude dávno po sýru,rozhodně bych ho přídala až ke konci.

  • petra vybihalova
    petra vybihalova |

    14. 6. 2005 18:25

    je to super moc dobre

  • corsic
    corsic |

    10. 4. 2005 13:17

    Tak to je paráda, jednoduchý a výborný. SUPER!!

  • Patrik
    Patrik |

    5. 2. 2005 12:57

    Zajímalo by mne, jak hrubé ty plátky masa asi mají být ??? Děkuji

  • rodinka
    rodinka |

    3. 2. 2005 14:36

    Mňam, mňam. Na část jsme přidali i tu hořčici a bylo to opravdu moc dobré. Jen by to chtělo, pro nás kuchaře začátečníky, napsat alespoň orientační dobu pečení, trošku jsme to vysušili ;-)

  • Vašek+Ilonka Śmorancovi
    Vašek+Ilonka Śmorancovi |

    23. 1. 2005 13:13

    Děkujem,za tento perfektní recept.Je to náš první pokus z těchto receptů.Nepatrně jsme improvizobvali a maso jemně potřeli obyč.hořčicí.....Díky

  • Pavel Suk
    Pavel Suk |

    22. 4. 2004 19:25

    Dost dobry

  • Marcela
    Marcela |

    22. 4. 2004 19:23

    Vážená paní HirošováMoc se mi líbý jak umíte dělat recepty.Moc bych vás prosila o vložení dalšího receptu.Díky