Autor:

Farářky

Střední
Ingredience
Steaky z kotlety 6 ks
Šunka 6 plátek
Anglická slanina 6 plátek
Tvrdý sýr  
Cibule 2 ks
Červené víno 1 sklenice
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Uzeniny

Kotlety naklepeme, osolíme a položíme na vymaštěný plech vysypaný strouhankou. Popepříme, poklademe postupně kolečkami cibule, plátkem slaniny a plátkem šunky. Plech přikryjeme alobalem a pečeme ve vyhřáté troubě 30 minut. Vytáhneme z trouby, sejmeme alobal a každou kotletu přelijeme 2 lžícemi vína a přidáme kopec nastrouhaného sýra. Odkryté necháme dopéct 10 minut.

Podáváme s vařeným bramborem promíchaným s pažitkou nebo petrželkou. Rychlé a velice dobré jídlo. Největší klad tohoto pokrmu je v tom, že si oběd připravíte ještě před příchodem návštěvy a pak se jí můžete cele věnovat, protože jen otočíte knoflíkem na troubě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
2+
4.2 5 5 1
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Farářky

Komentáře

  1. Jana Remková   20.09.2008 | 18:15 | reagovat |

    Už to tady tolikrát padlo.Ten recept je moc dobrý a chápu,že pokud není pod stejným názvem,nemůžete ho najít,ikdyby jste se o to snažili,Najděte si Vinařské kotlety.Tady dávám,protože můžu-recept znám takže za 1!

  2. Lusinda -   20.09.2008 | 13:11 | reagovat |

    Receptu dávám za 1, je dobrý, jednoduchý a dle mého názoru pro šest lidí není nijak drahý.

  3. Di -   20.09.2008 | 7:43 | reagovat |

    Á tady se někdo špatně vyspal, nebo že by nespal vůbec?

  4. Lucie Surová   20.09.2008 | 3:15 | reagovat |

    Bože můj, proč tu řešítekoli to stojí? Není to snad jedno? Důležitější je, jak to chutná a nekolik za to dám

  5. Markéta Roubalová   29.11.2006 | 11:14 | reagovat |

    Pokud však podělíte cenu 220,-Kč 6-ti, dostanete cenu cca 37,-Kč na osobu, což myslím jde ne? :-)

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web