Falešný segedin

Hodnocení:

Moje:

30 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks vepřové maso ve vlastní šťávě
    • 1
      ks kysané zelí
    • 2
      kostka masox
    • mletá paprika
    • pepř mletý
    • sůl
    • cukr
    • ocet
    • hladká mouka
    • cibule
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dejte nadrobno pokrájenou cibuli zesklovatět, poté přidejte pokrájené maso z konzervy a prohřejte. Mezitím dejte vařit zelí, které po změknutí přidáte do masového základu. Přidáme masox, papriku a dochutíme solí, pepřem a podle chuti cukrem nebo octem. Nechte povařit a nakonec zahustíme moukou.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • aiarn
    aiarn |

    9. 1. 2006 14:09

    Tohle mi pripomnelo krasne casy pod stanem a vareni na ohinku:-))