Autor:

Falešný segedin

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Vepřové maso ve vlastní šťávě 1 ks
Kysané zelí 1 ks
Masox 2 kostka
Mletá paprika  
Pepř mletý  
Sůl  
Cukr  
Ocet  
Hladká mouka  
Cibule  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Dejte nadrobno pokrájenou cibuli zesklovatět, poté přidejte pokrájené maso z konzervy a prohřejte. Mezitím dejte vařit zelí, které po změknutí přidáte do masového základu. Přidáme masox, papriku a dochutíme solí, pepřem a podle chuti cukrem nebo octem. Nechte povařit a nakonec zahustíme moukou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Falešný segedin

Komentáře

  1. aiarn   09.01.2006 | 14:09 | reagovat |

    Tohle mi pripomnelo krasne casy pod stanem a vareni na ohinku:-))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině
7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká? Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web