Autor:

Falešný segedin

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Vepřové maso ve vlastní šťávě 1 ks
Kysané zelí 1 ks
Masox 2 kostka
Mletá paprika  
Pepř mletý  
Sůl  
Cukr  
Ocet  
Hladká mouka  
Cibule  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Dejte nadrobno pokrájenou cibuli zesklovatět, poté přidejte pokrájené maso z konzervy a prohřejte. Mezitím dejte vařit zelí, které po změknutí přidáte do masového základu. Přidáme masox, papriku a dochutíme solí, pepřem a podle chuti cukrem nebo octem. Nechte povařit a nakonec zahustíme moukou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pomerančový pudink Pohrajte si v kuchyni s pomeranči Články z

Komentáře k receptu: Falešný segedin

Komentáře

  1. aiarn   09.01.2006 | 14:09 | reagovat |

    Tohle mi pripomnelo krasne casy pod stanem a vareni na ohinku:-))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web