Autor:

Falešný segedin

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Vepřové maso ve vlastní šťávě 1 ks
Kysané zelí 1 ks
Masox 2 kostka
Mletá paprika  
Pepř mletý  
Sůl  
Cukr  
Ocet  
Hladká mouka  
Cibule  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Dejte nadrobno pokrájenou cibuli zesklovatět, poté přidejte pokrájené maso z konzervy a prohřejte. Mezitím dejte vařit zelí, které po změknutí přidáte do masového základu. Přidáme masox, papriku a dochutíme solí, pepřem a podle chuti cukrem nebo octem. Nechte povařit a nakonec zahustíme moukou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Falešný segedin

Komentáře

  1. aiarn   09.01.2006 | 14:09 | reagovat |

    Tohle mi pripomnelo krasne casy pod stanem a vareni na ohinku:-))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak se vyrovnat s nevěrou: Je to definitivní konec, nebo nový začátek? Jak se vyrovnat s nevěrou: Je to definitivní konec, nebo nový začátek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web