Autor:

"Falešní" šneci - plněné žampióny

Ingredience
Čerstvé žampiony
větších žampiónů na osobu
4 ks
Máslo
(polévková lžíce)
1 lžíce
Česnek
2-3
2 stroužek
Petrželová nať
(polévkové lžíce) jemně nasekaná
2 lžíce
Jemná strouhanka
(polévkové lžíce)
2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Nohy žampionů na drobno nakrájíme, máslo utřeme, přidáme pokrájené nohy, prolisovaný česnek, petrželovou nať a strouhanku. Vše důkladně promícháme a plníme do hlaviček. V máslem vymazané zapékací misce pečeme cca 10 minut. Podáváme s pečivem, např. bagetami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: "Falešní" šneci - plněné žampióny

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web