Evíkův salátek

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g těstoviny mušličky, vřetena,...
    • 1
      ks čínské zelí nebo ledový salát
    • 1
      balíček tatarská omáčka malá
    • 150
      g bílý jogurt
    • 200
      g šunka
    • 4
      ks vejce vařená natvrdo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Těstoviny uvaříme, dáme do misky, aby se v teplém hrnci neslepily a necháme vychladnout. Nakrájíme zelí na nudličky (množství těstovin a zelí v poměru 1:1), taktéž šunku. Vajíčka na kostičky. Vše smícháme dohromady a spojíme jogurtem a tatarkou. Osolíme a opepříme. Podáváme vychlazené.
2
Moc dobré samotné, ale třeba i k ostřejšímu masu (nejlépe kuřecímu).

Komentáře k receptu

  • MJG
    MJG |

    4. 2. 2011 10:36

    vyborne, jeste jsem pridala kukurici :-P

  • citronik
    citronik |

    5. 9. 2006 19:15

    tak jsem to dnes zkoušela, byl toho kopec, ale je to dobrota :)

  • pupen Hons
    pupen Hons |

    19. 6. 2005 23:26

    Moc dobrý!

  • Alojs Ježek
    Alojs Ježek |

    14. 6. 2005 22:59

    mňam:o)

  • Barbara
    Barbara |

    12. 6. 2005 10:27

    Včera jsem dělala jako přílohu k fondue, a všichni se mohli utlouct. Pouze jsem místo tatarky dala majolku a více jogurtu, než je v receptu. Je to náramně osvěžující, lehké a ne moc pracné. , Určitě zařazuji do stálého repertoáru a dávám za jedna :-)

  • Danča
    Danča |

    8. 6. 2005 14:20

    Dnes jsem to udělala k obědu a je to ohromě osvěžující.