Autor:

Evíkova pečínka

Střední
Ingredience
Vepřová pečeně 600 g
Vinná klobása 200 g
Hořčice plnotučná 2 lžíce
Cibule
velká
1 ks
Česnek
velký
5 stroužek
Žampiony 5 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso rozřízneme na velký, tenký plátek (na roládu) osolíme a opepříme. Potřeme vinnou klobásou a hořčicí, posypeme najemno nakrájenou cibulí a česnekem a plátky žampionů. Srolujeme a převážeme. Dáme do pekáče vylitého trochou oleje a vody. Můžeme ještě posypat podravkou a paprikou. Pečeme asi hodinu (podle tloušťky rolády). 10 minut před dokončením pečení ještě můžeme posypat nastrouhaným sýrem (výběr dle chuti).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
2+
4.5 6 5 1
Bylinková polévka s fialkovými listy v těstíčku Jarní menu dozelena Články z

Komentáře k receptu: Evíkova pečínka

Komentáře

  1. Jarina   08.07.2007 | 15:14 | reagovat |

    Podobný recept mám ve své sbírce"oblíbených".Protože dávám přednost drůbežímu masu a manžel vepřovému, inovovala jsem tento pokrm takto:Místo rolády dělám závitky - vepřové i drůbeží.Spokojenost je na obou stranách. Vyzkoušejte, dobrou chuť!

  2. Zuzana   20.02.2007 | 16:43 | reagovat |

    Protože nejíme vepřové, zkusila jsem krůtí prsa. Při snaze dodat co nejvíce nádivky mi roláda skoro nešla zabalit. Na alobal jsem namazala olej s červenou paprikou. Pevně zabalila do dvou silných alobalů a šoupla do trouby. Tato varianta je také výborná. Šťávu, kterou roláda pustí svařit s máslem či olejem.

  3. Eva Hyksova   22.11.2006 | 11:17 | reagovat |

    Výborné moc nám doma chutnalo!!!! 1*

  4. Martina Veselá   24.03.2006 | 20:32 | reagovat |

    Vyzkoušela jsem a moc nám chutnalo. Dala jsem jarní cibulku a přidala ještě porek a na tenoučké plátky nakrájené uzené maso. Dávám za 1

  5. Evík   13.10.2005 | 15:55 | reagovat |

    Určitě jenom vnitřek. Prostě klobásu vymačkáte a potřete jí maso.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web