Autor:

Enchiladas s kysanou smetanou

Střední
Ingredience
Jarní cibulka 8 ks
Kmín
kořenný
1/2 lžička
Zakysaná smetana 400 ml
Slunečnicový olej
dle potřeby
 
Omáčka
salsa de chile rojo tj.omáčka z červených paprik
1 hrnek
Tortilla 12 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Přílohy, Z těstovin

Smícháme kysanou smetanu, drobně sekané cibulky, kmín a 200 g jemně strouhané sýra. Tortilly osmažíme a omočíme v omáčce z paprik.
Do vymaštěného pekáčku dáme dvě tortilly tak, aby se poloviny překrývaly a středem vyplňovaly dolní hranou kratší stranu pekáčku.
Do tortill vložíme asi 6 lžic náplně ze smetany, cibulek a sýra a horní kraje tortill přehneme přes náplně. Podobně plníme i ostatní tortilly.
Zbývající sýr nastrouháme nahrubo a posypeme jím enchiladas v pekáčku.
Zapékáme v troubě 200 °C horké asi 20 minut.
Podáváme v pekáčku, ozdobené vychlazenou kysanou smetanou a drobně sekanou jarní cibulkou i se zelenými částmi.
Doba přípravy: 50min.
Země původu: Mexiko

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Špagety s hráškem a tyrolským špekem Připravte se na jaro s hráškem Články z

Komentáře k receptu: Enchiladas s kysanou smetanou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web