Eishu

moje hodnocení:

2,8

hodnotilo: 6
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g vepřová kýta
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks čínské zelí
    • pepř mletý
    • sůl
    • solamyl (bramborový škrob)
    • 2
      ks žloutek
    • sojová omáčka
    • olej
    • 1
      sklenice žampiony
    • 1
      sklenice kapie krájené kapie
    • 1
      ks česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na kostičky, přidáme sůl, pepř, lisovaný česnek, žloutky, solamyl, (asi 1 lžíci), a smícháme (můžeme nechat chvíli proležet v chladu). Na rozpáleném oleji směs orestujeme, přidáme cibuli, kapii, žampióny a dále restujeme.
2
Když je maso měkké přidáme zelí nakrájené na jemné nudličky a sojovou omáčku a krátce orestujeme. Zelí by mělo zůstat trochu křupavé. Příloha hranolky nebo rýže.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    3. 11. 2011 18:08

    Chutnalo, jen jsem dala obyčejnou papriku, sterilované kapie v obchodě nebyly a čínského zelí jen čtvrtinu a přišlo mi to, že ho stačí...

  • Michal
    Michal |

    14. 10. 2006 20:18

    Recept je to uplne vynikajuci. Z vlastnej skusenosti radim, pridavat zeleninu az ked je maso makke, a na miesto zampionov su vynikajuce tie male nakladane cinske hribky.