Autor:

Eintopf

Střední
Ingredience
Prášek do pečiva  špetka
Máslo 5 lžíce
Hladká mouka 4 lžíce
Kořenová zelenina 200 g
Uzeniny 150 g
Sůl  
Pepř mletý  
Polévkové koření  
Smetana  
Fazole
2 naběračky
 
Čočka
2 naběračky
 
Zelí
sladkokyselé
250 g

Postup přípravy:

Fazole a čočku přebereme, propláchneme a uvaříme každé zvlášť ve vroucí vodě se špetkou prášku do pečiva. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, přidáme nakrájenou zeleninu a na kolečka pokrájenou uzeninu.

Vše krátce opečeme, zalijeme vodou, prošleháme, přidáme zelí a povaříme, až tuk vystoupí na povrch. Do polévky vsypeme uvařenou čočku a fazole, osolíme, opepříme, okořeníme. Nakonec na zjemnění přidáme smetanu a již nevaříme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Cukr - pochoutka, nebo bílý jed? A čím tedy vlastně sladit? Články z

Komentáře k receptu: Eintopf

Komentáře

  1. petr   29.04.2013 | 11:05 | reagovat |

    Z kterého kraje tenhle ein topf je?Začíná se to blížit šouletu,ale za zkoušku to stojí.

  2. izabel   01.04.2007 | 13:28 | reagovat |

    pocula som horsiu verziu ein topf..ze z kazdeho rozku trosku ako je anglicky puding, ale vraj v tekutej konzistencii..ale nie je to az take hrozne ako som pocula..vyzera to lakavo

  3. Sára   24.10.2005 | 13:37 | reagovat |

    no zkusím to a uvídíme

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web